CO2 reduceren met je bedrijf?

Met de erkende CO2 voetafdrukmonitor bereken je eenvoudig je CO2 uitstoot, krijg je inzicht in reductiemogelijkheden en voldoe je direct aan de wettelijke informatieplicht energiebesparing!

Energie besparingsmonitor
Rust in je hoofd

Geen stress meer voor een controle bezoek van de omgevingsdiensten en een duidelijk beeld van je CO2 voetafdruk, simpel met de CO2 voetafdrukmonitor.

Gemakkelijk inzicht in reductiemogelijkheden

CO2 reduceren begint bij inzicht in je verbruik en weten welke opties er zijn om de CO2 uitstoot voor jouw bedrijf te verlagen.

Must have!
Duurzaam zijn als bedrijf is geen nice to have meer maar een must have!
Omarm duurzaamheid en verminder je CO2 uitstoot als bedrijf en bespaar geld. Zo creëer je een win-win situatie voor het milieu en je bedrijf.
Stappen maken als bedrijf begint met de
CO2 Voetafdrukmonitor

Eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te implementeren en goed voor zowel je bedrijf als het milieu.

Wij begrijpen dat energiebesparing en het monitoren van het energieverbruik van cruciaal belang zijn voor je bedrijf. Onze tool is ontworpen om je te helpen energiekosten te verlagen, te voldoen aan wetgeving en je CO2-voetafdruk te verminderen. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming met honderden werknemers, de Energie besparingsmonitor is geschikt voor bedrijven van elke omvang.

Met de gedetailleerde rapportages uit de tool heb je direct: 

Ontdek hoe de energie besparingsmonitor ook uw bedrijf kan helpen om kosten te besparen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. 

Meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan
Logo_RDO
Erkend door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Voldoe heel eenvoudig aan de informatieplicht energiebesparing. Alle erkende maatregelen zijn opgenomen in onze tool zodat je op een grondige en gestructureerde wijze start met energie besparen. 

Maak gemakkelijk met één druk op de knop een uitgebreid plan van aanpak en een actielijst die door de omgevingsdienst, bij inspectie van je bedrijf, zonder aarzeling worden geaccepteerd. Dat is het voordeel van een erkende Energiebesparingsmonitor. 

De Energiebesparingsmonitor goedgekeurd en erkend door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Met deze tool geef je als bedrijf automatisch invulling aan de EED-auditplicht. Met een volledig ingevulde Energiebesparingsmonitor hoef je geen EED energie-auditrapport in te dienen.

Hoe werkt het?

Vraag je gratis licentie sleutel aan

Met onze tijdelijke actie vraag je nu gemakkelijk een gratis welkomst licentie aan. Met deze licentie maak je gratis gebruik van de energie besparingsmonitor tot en met 01-06-2023

Ontvang licentie sleutel en ga direct aan de slag met de tool

Na het invullen van het formulier onder aan deze pagina krijg je binnen 1 werkdag je licentie sleutel opgestuurd via de mail. Met deze licentie sleutel krijg je toegang tot het systeem en kan je aan de slag.

Maak gratis gebruik van de tool
tot 01-06-2023

Ga aan de slag met de Energie besparingsmonitor en ervaar zelf wat de tool voor jouw bedrijf kan betekenen. Kom je ergens niet uit maak dan gemakkelijk gebruik van onze helpdesk

Gebruik blijven maken van de tool? Schaf dan voordelig een licentie aan.

Bekijk hieronder gemakkelijk de licentiekosten voor 1 of voor 3 jaar. Met onze 3 jaars licenties bespaar je maar liefst 15%

Energiebesparingsmonitor

OVERZICHT LICENTIEKOSTEN

Gebruikers van de Energiebesparingsmonitor dienen – na verloop van hun gratis welkomst-licentie – een licentie aan te schaffen om de tool te blijven gebruiken. Geen paniek dit gebeurt niet automatisch, de eerst volgende keer dat je inlogt na het verlopen van de licentie krijg je een melding. De prijs van deze licentie is afhankelijk van de bedrijfsgrote en de lengte van de licentieperiode (1 jaar of de gunstiger geprijsde 3-jarige licentie). 

Elke licentie geeft toegang tot de Energiebesparingsmonitor en geeft de gebruiker ook de mogelijkheid gedurende de licentieperiode gebruik te maken van de 1ste lijn dienstverlening van de Helpdesk voor het stellen van vragen over het gebruik van het programma. 

 * Gratis helpdesk
*  Gratis rapportages
*  U voldoet aan alle wet- en regelgeving
*  Zeer eenvoudig


Daarbij hebben brancheleden van …. recht op een extra ledenkorting. Hierdoor kan de korting oplopen tot wel 30%.

Na de gratis proeflicentie stopt de licentie automatisch. Als je de tool wilt blijven gebruiken dan kan je een licentie sleutel aanschaffen.

1 jaars licentie

1-15
werknemers
€325
Per Jaar excl. BTW
16-25
werknemers
€450
Per Jaar excl. BTW
26-50
werknemers
€575
Per Jaar excl. BTW
51-100
werknemers
€750
Per Jaar excl. BTW
101-150
werknemers
€1000
Per Jaar excl. BTW
151+
werknemers
€1250
Per Jaar excl. BTW

3 jaars licentie

1-15
werknemers
€276
Per Jaar excl. BTW
16-25
werknemers
€383
Per Jaar excl. BTW
26-50
werknemers
€489
Per Jaar excl. BTW
51-100
werknemers
€638
Per Jaar excl. BTW
101-150
werknemers
€850
Per Jaar excl. BTW
151+
werknemers
€1063
Per Jaar excl. BTW
Wat anderen over ons zeggen
Please select testimonials in "Content" section
Onze garanties
Met onze garanties ben je altijd verzekerd van de beste service
Helpdesk

Met een licentie kan je altijd ongelimiteerd gebruik van onze gratis helpdesk voor al je vragen

Geld terug garantie
Als je niet minimaal de bescheiden licentiekosten terugverdient aan verlaging van de energiekosten betalen wij de licentiekosten gewoon terug*
Kennis experts beschikbaar
Mocht je toch geen tijd kunnen vinden om de tool in te richten, staan onze adviseurs voor je klaar om op locatie te helpen tegen een voordelig tarief

Vraag nu je gratis licentie aan

    Bedrijfsnaam Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Aantal Werknemers
    Privacy Preferences
    Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.