Energie besparen met je bedrijf?
Voldoe direct aan de wettelijke informatieplicht energiebesparing! Met de door de Nederlandse overheid erkende Energie besparingsmonitor bereken je eenvoudig je besparingsmogelijkheden.
Energie besparingsmonitor
Rust in je hoofd

Geen stress meer voor een controle bezoek van de omgevingsdiensten en een duidelijk beeld van je energieverbruik, simpel met de energiebesparingsmonitor.

Gemakkelijk inzicht in besparingsmogelijkheden

Besparen van energie begint bij inzicht in je verbruik en weten welke opties er zijn om energie te besparen voor jouw bedrijf.

Must have!
Duurzaam zijn als bedrijf is geen nice to have meer maar een must have!
Omarm en creëer energie efficiëntie als bedrijf en bespaar geld.
Stappen maken als bedrijf begint met de
Energie
Besparingsmonitor

Eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te implementeren en goed voor zowel je bedrijf als het milieu.

Wij begrijpen dat energiebesparing en het monitoren van het energieverbruik van cruciaal belang zijn voor je bedrijf. Onze tool is ontworpen om je te helpen energiekosten te verlagen, te voldoen aan wetgeving en je CO2-voetafdruk te verminderen. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming met honderden werknemers, de Energie besparingsmonitor is geschikt voor bedrijven van elke omvang..

Met de gedetailleerde rapportages uit de tool heb je direct: 

Ontdek hoe de energie besparingsmonitor ook uw bedrijf kan helpen om kosten te besparen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. GEUPDATE MET DE MEEST RECENTE ERKENDE MAATREGELENLIJST 2023

Meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan
Logo_RDO
Erkend door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Voldoe heel eenvoudig aan de informatieplicht energiebesparing. Alle erkende maatregelen zijn opgenomen in onze tool zodat je op een grondige en gestructureerde wijze start met energie besparen. 

Maak gemakkelijk met één druk op de knop een uitgebreid plan van aanpak en een actielijst die door de omgevingsdienst, bij inspectie van je bedrijf, zonder aarzeling worden geaccepteerd. Dat is het voordeel van een erkende Energiebesparingsmonitor. 

De Energiebesparingsmonitor goedgekeurd en erkend door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Met deze tool geef je als bedrijf automatisch invulling aan de EED-auditplicht. Met een volledig ingevulde Energiebesparingsmonitor hoef je geen EED energie-auditrapport in te dienen.

CO2 voetafdrukmonitor bonus bij Energiebesparingsmonitor
Voorbereid op de toekomst
Krijg gratis de CO2 voetafdruk monitor module bij je licentie

Op dit moment is er vanuit de overheid volle focus op energie besparen voor bedrijven. In de toekomst zal dit steeds meer gaan verschuiven naar CO2 reductie. Daarom helpen wij bedrijven graag goed voorbereid te zijn op dit gebied. Naast energie inzicht krijg je ook inzicht in jouw CO2 voetafdruk om je voor te bereiden op de toekomst, zorg dat je klaar bent om je klanten en toeleveranciers direct te woord te kunnen staan met jouw CO2 voetafdruk gegevens.  

Je beheert in onze tool alles rondom energie en CO2 wat je nodig hebt om als bedrijf je zaken op orde te hebben voor de wetgeving en overheid. Voldoe aan de informatieplicht, bespaar energie en wees voorbereid op de toekomst met de CO2 voetafdrukmonitor.

De huidige wetgevingen rondom de verplichte energiebesparing vormen een raamwerk om bedrijven te stimuleren energie te besparen en hun ecologische voetafdruk te verminderen.  Ze zorgen ervoor dat bedrijven verantwoordelijkheid nemen voor hun impact op het milieu en spelen een cruciale rol in de overgang naar een duurzamere economie. In de toekomst zal de overheid zich steeds meer gaan richten op CO2-reductie. De verschuiving van energiebesparing naar CO2-reductie komt omdat alleen het verminderen van energieverbruik uiteindelijk niet genoeg zal zijn. Het is cruciaal om voorbereid te zijn op deze verschuiving. Identificeer waar emissies verminderd kunnen worden en heroverweeg uw energiebronnen. Denk aan hernieuwbare energieoplossingen en optimaliseer uw productieketen. Ook monitoren van de CO2-uitstoot in de toeleveringsketen is belangrijk. Met onze tool voldoe je nu aan de energiewetgeving en ben je goed voorbereid op de toekomst. 

Hoe werkt het?

Vraag je gratis licentie sleutel aan

Met onze tijdelijke actie vraag je nu gemakkelijk een gratis welkomst licentie aan. Met deze licentie maak je nu 2 maanden gratis gebruik van de energie besparingsmonitor.

Ontvang licentie sleutel en ga direct aan de slag met de tool

Na het invullen van het formulier onder aan deze pagina krijg je binnen 1 werkdag je licentie sleutel opgestuurd via de mail. Met deze licentie sleutel krijg je toegang tot het systeem en kan je aan de slag.

Maak 2 maanden gratis gebruik van de Energie besparingsmonitor

Ga aan de slag met de Energie besparingsmonitor en ervaar zelf wat de tool voor jouw bedrijf kan betekenen. Kom je ergens niet uit maak dan gemakkelijk gebruik van onze helpdesk

Gebruik blijven maken van de tool? Schaf dan voordelig een licentie aan.

Bekijk hieronder gemakkelijk de licentiekosten voor 1 of voor 3 jaar. Met onze 3 jaars licenties bespaar je maar liefst 15%

Energiebesparingsmonitor

OVERZICHT LICENTIEKOSTEN

Gebruikers van de Energiebesparingsmonitor dienen – na verloop van hun gratis welkomst-licentie – een licentie aan te schaffen om de tool te blijven gebruiken. Geen paniek dit gebeurt niet automatisch, de eerst volgende keer dat je inlogt na het verlopen van de licentie krijg je een melding. De prijs van deze licentie is afhankelijk van de bedrijfsgrote en de lengte van de licentieperiode (1 jaar of de gunstiger geprijsde 3-jarige licentie). 

Elke licentie geeft toegang tot de Energiebesparingsmonitor en geeft de gebruiker ook de mogelijkheid gedurende de licentieperiode gebruik te maken van de 1ste lijn dienstverlening van de Helpdesk voor het stellen van vragen over het gebruik van het programma. 

 * Gratis helpdesk
*  Gratis rapportages
*  U voldoet aan alle wet- en regelgeving
*  Zeer eenvoudig


Daarbij hebben brancheleden in de grafische industrie recht op een extra ledenkorting. Hierdoor kan de korting oplopen tot wel 30%.

Na de gratis proeflicentie stopt de licentie automatisch. Als je de tool wilt blijven gebruiken dan kan je een licentie sleutel aanschaffen.

1 jaars licentie

1-15
werknemers
€400
Per Jaar excl. BTW
16-25
werknemers
€575
Per Jaar excl. BTW
26-50
werknemers
€775
Per Jaar excl. BTW
51-100
werknemers
€1000
Per Jaar excl. BTW
101-150
werknemers
€1250
Per Jaar excl. BTW
151+
werknemers
€1575
Per Jaar excl. BTW

3 jaars licentie

1-15
werknemers
€360
Per Jaar excl. BTW
16-25
werknemers
€518
Per Jaar excl. BTW
26-50
werknemers
€698
Per Jaar excl. BTW
51-100
werknemers
€900
Per Jaar excl. BTW
101-150
werknemers
€1125
Per Jaar excl. BTW
151+
werknemers
€1418
Per Jaar excl. BTW
Wat anderen over ons zeggen
Dennis Rook
Zalsman Zwolle
KAM Manager 

Deze tool zorgt voor meer en beter inzicht in onze energiehuishouding!

Ingrid van Werven
Paragon
Kwaliteitsmanager

Superblij dat we met dit instrument eindelijk goed inzicht hebben en verbeter stappen kunnen doorvoeren.

Frank Kapsenberg
Kapsenberg van Waesberge BV
Directeur

De ondersteuning bij het inrichten vond ik geweldig; zoals ik gewend ben van het Dienstencentrum.

Lian Bieling
Bieling Zeefdruk BV
Directie

Door het gebruik van de CO2 en Energie RI&E hebben wij nu inzicht de energiehuishouding van ons pand en de productie. Wij kunnen nu sturen op vermindering van onze CO2 uitstoot. Dankzij de deskundige hulp van het Dienstencentrum kunnen wij dit nu jaarlijks bijhouden.

Onze garanties
Met onze garanties ben je altijd verzekerd van de beste service
Geld terug garantie
Als je niet minimaal de bescheiden licentiekosten terugverdient aan verlaging van de energiekosten betalen wij de licentiekosten gewoon terug*
Helpdesk

Met een licentie kan je altijd ongelimiteerd gebruik maken van onze gratis helpdesk voor eerstelijns vragen

Kennis experts beschikbaar
Mocht je toch geen tijd kunnen vinden om de tool in te richten, staan onze adviseurs voor je klaar om op locatie te helpen tegen een voordelig tarief

Vraag nu je gratis licentie aan

    Bedrijfsnaam Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Aantal Werknemers
    Privacy Preferences
    Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.