Scroll Top

Licentie aanvragen

Hand with pen over application form
Informatieplicht

Energie RI&E Licentie aanvragen

Bent u een bedrijf dat actief is in de CO2 & Energie RI&E (waaronder de Maakindustrie, Sign- en Communicatiebranche) en wilt u actief en serieus aan de slag met energie besparen?

Dan is dit voor u het moment om in te stappen op de CO2 & Energie RI&E. Deze RI&E is voor alle bedrijven in deze sector het meest geschikte inventarisatie-instrument om vast te stellen welke besparingsmaatregelen u al heeft uitgevoerd en welke opties nog mogelijk zijn. Tevens biedt het programma een uitstekende energiemonitoringsmodule waarmee u aan de huidige wet- en regelgeving voldoet.

Met onderstaand formulier kunt u voor uw bedrijf een licentiesleutel aanvragen waarmee u een jaar lang GRATIS toegang krijgt tot de CO2 & Energie RI&E.

Licentie aanvraag formulier

    Privacy Preferences
    Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.